Hi, ik ben Marijke

Ik breng jouw verhaal in beeld

Je bent (terecht) laaiend enthousiast over je eigen dienst of product. Nu alleen nog even de rest van de wereld overtuigen. En omdat wij mensen nu eenmaal visuele wezens zijn, kun je dit het beste doen, jawel, met beelden. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, ik help je met alle liefde aan boeiende visuele ervaringen met een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Dankzij unieke en effectieve ontwerpen breng ik jouw verhaal tot leven.

+ jaar ervaring

Opleiding en ervaring

Maar wie ben ik nou eigenlijk? Leuk dat je het vraagt. Na mijn opleiding aan het CIPAB, ben ik de afgelopen 6 jaar voortdurend aan de slag geweest als grafisch vormgever en webdesigner. Vaak gewoon in Nederland, maar ook tijdens mijn reizen door Zuid-Amerika en Spanje. ¿Cómo vas? Tijdens het jaar dat ik in Spanje woonde, werkte ik in customer service bij een grote drukkerij. Goed voor mijn Spaans én mijn communicatie skills! Hierdoor heb ik daarnaast ook veel gedetailleerde kennis opgedaan over drukwerk, waarover ik ook graag met je meedenk. Naast mijn passie voor reizen ben ik gek op de natuur en -verrassing- creatief bezig zijn.

Werkwijze

Wat voor mij heel belangrijk is, is niet alleen het neerzetten van de mooiste visuele ervaring, maar ook een prettige, positieve interactie met mijn klanten. Dankzij mijn oog voor detail en esthetiek help ik jouw bedrijf aan een professionele uitstraling, die zeker weten een verpletterende indruk achterlaat op je (potentiële) klanten. Met jouw sterke visuele identiteit laat je precies zien wie jij bent en waar jij voor staat. Daarmee onderscheid je je van de massa. En met mijn aanstekelijke enthousiasme creëer ik bovendien een gezellige samenwerking waarbij jij je gehoord en gewaardeerd voelt. Heb jij er ook zo’n zin in gekregen?

+ tevreden klanten

Ook een project voor mij?