Print & Digital Design

Ik verzorg grafisch ontwerp voor zowel digitale als geprinte doeleinden. Denk bij ‘Print’ aan posters, flyers, brochures en visitekaartjes en bij ‘Digital’ aan social media uitingen, e-mailings, online magazines of zelfs Powerpoints. Al je geprinte en digitale media hebben goede vormgeving nodig. We kijken samen naar wat je doel is en wat je hiervoor nodig hebt. Vervolgens lever ik een ontwerp om dit doel mee te kunnen bereiken. Ook kan ik de productie voor je uit handen nemen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Print & Digital Design

Ik verzorg grafisch ontwerp voor zowel digitale als geprinte doeleinden. Denk bij ‘Print’ aan posters, flyers, brochures en visitekaartjes en bij ‘Digital’ aan social media uitingen, e-mailings, online magazines of zelfs Powerpoints. Al je geprinte en digitale media hebben goede vormgeving nodig. We kijken samen naar wat je doel is en wat je hiervoor nodig hebt. Vervolgens lever ik een ontwerp om dit doel mee te kunnen bereiken. Ook kan ik de productie voor je uit handen nemen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Uniek design

Uniek en proffesioneel ontwerp waar je indruk mee maakt.

Online ontwerp

Grafisch ontwerp speciaal voor online publicaties en social media.

Print ontwerp

Grafisch ontwerp speciaal voor drukwerk en andere offline promotiemiddelen.

Productie

Ik kan ook de productie van je drukwerk voor je uit handen nemen.

Mijn werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreek ik met je wat je wensen zijn en bekijk ik wat je nodig hebt. Heb je promotiemateriaal nodig voor een evenement? Dan kunnen we bijvoorbeeld kiezen dat ik posters, flyers en social media posts voor je ontwerp. Of wil je je nieuwe logo toepassen in je huisstijl? Dan kan ik een visitekaartje en templates voor facturen en offertes voor je vormgeven.

Onderzoek

Als ik van je weet wat je wensen zijn ga ik onderzoek doen naar hoe we dit gaan visueel gaan vertalen. Ik ga inspiratie verzamelen en kan mijn bevindingen met je delen. Heb je al een sterke huisstijl, dan ga ik deze onderzoeken zodat mijn ontwerpen daar volledig op aansluiten.

Schetsen

In deze fase ga ik van start met het maken van schetsen van mijn ideeën. Ik zal een selectie maken van mijn favoriete schetsen en zal deze uitgewerkt aan je presenteren.

Digitaal uitwerken

Als we samen de uitgewerkte schetsen hebben doorgenomen en ik weet welk ontwerp jou het meeste aanspreekt, ga ik dit ontwerp digitaal verder ontwikkelen. Als we ervoor gekozen hebben dat je meerdere ontwerpen nodig hebt, zoals een poster én posts voor social media, dan ontwikkel ik eerst één ontwerp, en zodra je daar tevreden mee bent ga ik aan de hand van dit ontwerp de andere ontwerpen maken.

Aanpassingen

Zodra ik alle ontwerpen heb gemaakt presenteer ik je deze nogmaals. Wil je toch een andere foto gebruiken? Of wil je een bepaalde kleur toch iets donkerder? Dan heb je in deze fase nog de mogelijkheid deze aanpassingen door te geven.

Oplevering & Productie

Ben je helemaal tevreden met de ontwerpen die ik voor je heb gemaakt? Dan zal ik deze aan je opleveren in de juiste bestanden. Ik kan ook de printproductie voor je uit handen nemen. We bespreken dan samen dingen zoals; aan wie we de productie zullen uitbesteden en wat voor druktechniek en papier goed past bij de ontwerpen.

Mijn werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreek ik met je wat je wensen zijn en bekijk ik wat je nodig hebt. Heb je promotiemateriaal nodig voor een evenement? Dan kunnen we bijvoorbeeld kiezen dat ik posters, flyers en social media posts voor je ontwerp. Of wil je je nieuwe logo toepassen in je huisstijl? Dan kan ik een visitekaartje en templates voor facturen en offertes voor je vormgeven.

Onderzoek

Als ik van je weet wat je wensen zijn ga ik onderzoek doen naar hoe we dit gaan visueel gaan vertalen. Ik ga inspiratie verzamelen en kan mijn bevindingen met je delen. Heb je al een sterke huisstijl, dan ga ik deze onderzoeken zodat mijn ontwerpen daar volledig op aansluiten.

Layout & Design

Het ontwerpen en vormgeven van je website is een grote en tijdrovende klus. Ik ontwerp een sitemap en wireframe voor je website. Vervolgens ontwikkel ik de algemene vormgeving voor je website en stuur je de ontwerpen toe voor feedback.

Digitaal uitwerken

Als we samen de uitgewerkte schetsen hebben doorgenomen en ik weet welk ontwerp jou het meeste aanspreekt, ga ik dit ontwerp digitaal verder ontwikkelen. Als we ervoor gekozen hebben dat je meerdere ontwerpen nodig hebt, zoals een poster én posts voor social media, dan ontwikkel ik eerst één ontwerp, en zodra je daar tevreden mee bent ga ik aan de hand van dit ontwerp de andere ontwerpen maken.

Aanpassingen

Zodra ik alle ontwerpen heb gemaakt presenteer ik je deze nogmaals. Wil je toch een andere foto gebruiken? Of wil je een bepaalde kleur toch iets donkerder? Dan heb je in deze fase nog de mogelijkheid deze aanpassingen door te geven.

Oplevering & Productie

Ben je helemaal tevreden met de ontwerpen die ik voor je heb gemaakt? Dan zal ik deze aan je opleveren in de juiste bestanden. Ik kan ook de printproductie voor je uit handen nemen. We bespreken dan samen dingen zoals; aan wie we de productie zullen uitbesteden en wat voor druktechniek en papier goed past bij de ontwerpen.

Ik wil een ontwerp!